Kartleggingssamtale for deg som ønsker jobb i ordinært arbeidsliv

Ønsker du en tilrettelagt jobb i en ordinær bedrift? Vil du ta en prat med oss før du søker på en jobb gjennom HELT MED? Da møter vi deg gjerne til en kartleggingssamtale.

Hva er en kartleggingssamtale?

Under en kartleggingssamtale møter du 1-2 personer fra HELT MED, og under samtalen ønsker vi å bli bedre kjent med deg. Vi snakker blant annet om hva du liker å gjøre på fritiden, hva du er flink til å gjøre, om tidligere jobb og skole, og om hva som er din drømmejobb. På kartleggingssamtalen kan du ha med deg noen dersom du ønsker det.

På kartleggingssamtalen får du også mer informasjon om hva det betyr å ha en jobb gjennom HELT MED. Du kan også spørre oss om ting du lurer på. 

Forberedelser før en kartleggingssamtale

Før du kommer til en kartleggingssamtale kan det være fint å tenke litt på hva du drømmer om å jobbe med. Hvis du har noen spørsmål eller ting du ønsker å fortelle oss, kan det være lurt å notere dette på et ark så du husker alt du vil si.

Slik avtaler du en kartleggingssamtale

Ønsker du å møte HELT MED? 

Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vi gleder oss til å møte deg!

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.