Skip to main content

Videoer

Her er et utvalg videoreportasjer om dyktige ansatte som har fått jobb gjennom HELT MED.

Du finner flere filmer på vår Youtube-kanal.

HELT MED-satsing i Trondheim

⭐ HELT MED er svaret på mine drømmer, sier Marianne Hindrum Hyldmo, kommunalsjef for arbeid og velferd i Trondheim kommune.
🌞 Jeg har drømt om at vi skal ha et samfunn og et arbeidsliv som har plass til alle. Hvor alle har mulighet til å få seg en jobb hvor man kan bidra med det man er god på. Og det hadde vi ikke fått til bra nok, hvis det ikke var for HELT MED, sier Hyldmo.

HELT MED satsing i Oslo

Vellykket jobbskaping, rekruttering og jobbfastholdelse for personer med tilretteleggingsbehov, er alltid et resultat av godt samarbeid mellom flere engasjerte personer og aktører.

De gode resultatene i Bydel Grunnerløkka er et godt eksempel på hva man får til gjennom godt engasjement og godt samarbeid. Her brenner man for at personer med funksjonsnedsettelser skal få følge sine drømmer og utforsket sine muligheter.

HELT MED har et nært samarbeid med en rekke av bydelene i Oslo. Sammen skaper vi sterke og gode historier for personer med utviklingshemming, autisme og lærevansker, som kan og vil jobbe i ordinært arbeidsliv.

Drømmedag Rosenborg-HELT MED

Scandic tok initiativ til en fantastisk opplevelse, hvor deltakere som har fått jobb gjennom HELT MED spilte kamp mot A-laget til Rosenborg.

Politsk engasjement for HELT MED

Kakefest på Stortinget, for å markere viktig gjennomslag. Takk til alle engasjerte stortingspolitikere som bidrar til at personer med utviklingshemming, autisme og lærevansker kan få oppfylt sine ønsker om å være bidragsytere og ressurspersoner i arbeidslivet og samfunnet for øvrig.

Statsministeren feirer HELT MED-stilling

Fikk HELT MED-stilling nr 200

HELT MED-satsing i Stavanger

Ordfører Sissel Knutsen Hegdal (H) i Stavanger brenner for arbeidsinkludering. Det gjenspeiles i hvem hun inviterte til nyttårsmottakelsen på staselige Ledaal, Stavangers kongebolig og museum.

Bodø glimt

Video som ble laget av NHO i forbindelse med at HELT MED kom til finalen for "Årets sosiale entreprenør 2023". HELT MED vant for øvrig denne prisen.

Arbeids- og inkluderingsministeren begeistret for HELT MED

Filmen er laget av Arbeids- og inkluderingsdepartementet, i forbindelse med at HELT MED fylte fem år. De to du møter i filmen, var de aller første som fikk jobb gjennom HELT MED.

HELT MED på Lindmo

Emily Riedel og Jarle Eknes fra HELT MED på Lindmo, NRK1 27.01.2023

Johannes og Adam fikk audiens hos Kongen

Felix på Fagerborghjemmet

NAV Ålesund satser på HELT MED

Reportasje fra NRK Møre og Romsdal

Jeg har fått meg en ny helt

Innslag på Dagsrevyen. “Jeg har fått meg en ny helt”, sier programverten, i det han introduserer dette flotte innslaget om Emily.

HELT MED årets sosiale entreprenør 2023