Videoer

Her er et utvalg videoreportasjer om dyktige ansatte som har fått jobb gjennom HELT MED.

Jarle og Johannes på Arendalsuka 2021

Jarle Eknes og Johannes Tveitnes forteller om HELT MED på Arendalsukas direktesendte Jubileumsstudio, mandag 16. august.

Johannes, vaksinevert i Sandnes

Johannes Tveitnes jobber til vanlig som møtevert i Sandnes rådhus, en jobb han har fått gjennom arbeidsinkluderingsordningen HELT MED. Nå jobber han også som vaksinevert, og har nå en sentral rolle når kommunens befolkning skal vaksineres.

Ine fikk jobb ved McDonald's restaurant i Tønsberg

Det kan være vanskelig for personer med utviklingshemming å komme seg inn i arbeidslivet, men det jobbes for å snu denne trenden, melder NRK. 22 år gamle Ine har fått jobb gjennom HELT MED-ordningen på McDonald’s restaurant i Tønsberg, og setter pris på de varierte arbeidsoppgavene hun har fått.

Med jubel og kake feiret HELT MED 10 millioner på statsbudsjettet

Det ble både gledestårer og jubel da HELT MED kunne feire at 10 millioner for neste år er sikret på statsbudsjettet.- De har klart å skape et engasjement for å få mennesker med utviklingshemming ut i ordinære arbeidsplasser og den gleden det sprer, er helt unikt, sa Silje Hjemdal til TV BRA.

UngJobb Grimstad Arendal

Stortingsrepresentant Gisle Meininger Saudland (FrP) fra arbeids- og sosialkomiteen deltok på markeringen for de to første elevene som gjennom HELT MED UngJobb-ordningen får prøvd seg i arbeidslivet i Arendal og Grimstad.

HELT MED hjelper utviklingshemmede i jobb - TV Vest

Eiganes skole er den første skolen i Norge som har ansatt en person med utviklingshemming gjennom prosjektet HELT MED. HELT MED har som mål å hjelpe personer med utviklingshemming i arbeid, nå har Stavanger fått sine to første ansatte gjennom tiltaket.

Politiske virkemidler for å inkludere personer med utviklingshemming i arbeidslivet

Margret Hagerup (H) gratulerer Gerd-Marie med jobb på Nordberghjemmet. Hagerup er opptatt av at flere må ansette personer med utviklingshemming, og foreslår politiske virkemidler for å bidra til dette.

Fem arbeidsplasser

Mange drømmer om å jobbe med hester, og ved Alna ridesenter i Oslo får fem personer med utviklingshemming og uføretrygd oppfylt drømmene gjennom HELT MED-ordningen. Fast jobb feires med kake og besøk av stortingsrepresentant Lise Christoffersen (A). Alna ridesenter byr på et raust og inkluderende arbeidsmiljø, hvor det er respekt og likeverd som står i sentrum.

Forslag om 100% jobbgaranti

Alna ridesenter i Oslo har opprettet hele fem arbeidsplasser for personer med utviklingshemming gjennom HELT MED-ordningen. Stortingsrepresentant Lise Christoffersen (Arbeiderpartiet) deltok på markeringen, og fortalte blant annet om Arbeiderpartiets forslag om 100% jobbgaranti for personer med utviklingshemming.

Arbeidsinkludering

Filmen handler om Emily som fikk jobb på Scandic hotell i Stavanger. Filmen ble vist på internasjonalt webinar for forskere som er opptatt av arbeidsinkludering for personer med utviklingshemming. Engelsk tale. 

Manglerudhjemmet

Caroline fikk jobb på Manglerudhjemmet - Innslag om HELT MED på Dagsrevyen 09.06.2019.

HELT MED-jobb nr 50

Fredrik fikk HELT MED-jobb nr. 50.

Seks stillinger i TOMA

Silje Hjemdal (FrP) er med på markeringen av seks nye HELT MED-ansatte i kantiner Toma driver i Bergen og Stavanger.

Emily møter statsministeren

Statsminister Erna Solberg besøker Emily på Forum Scandic hotell. Emily er en av de heldige som har fått jobb gjennom HELT MED i det ordinære arbeidslivet. «Hun gjør en flott jobb her og vi er veldig glad for at statsministeren kommer og anerkjenner dette HELT MED prosjektet som er et stort prosjekt« sier distriktsdirektør i Scandic til TV BRA.

Emilys Corner

Innslag fra NRK Rogaland 5. mars 2019 - Emily møter Statsministeren.

Nora fikk kantinejobb i Stavanger

I Stavanger har Nora fått seg jobb gjennom HELT MED - hos en av Toma’s kantiner i Stavanger.”Jeg føler meg som en del av gjengen”, sier hun. Og det er hun definitivt.

Første HELT MED-jobb på McDonalds i Bergen

William er den første som får jobb gjennom HELT MED på Mc Donald's i Bergen."Jeg har det gøy på jobb og får alltid hjelp når jeg trenger det", sier William til TV BRA. Daglig leder, Marius Kyte Alfheim, mener bedriften har et samfunnsansvar for å hjelpe flere mennesker ut i arbeidslivet.

Jeg har fått meg en ny helt

Innslag på Dagsrevyen. “Jeg har fått meg en ny helt”, sier programverten, i det han introduserer dette flotte innslaget om Emily.

Første HELT MED-stilling i Rogaland

Emily er første HELT MED ansatte i Rogaland. Dette ble høytidelig markert på Forum Scandic Hotell i Stavanger. - Dette er startskuddet for betydelig mange flere som skal få komme inn i arbeidslivet- sa stortingspolitiker Margret Hagerup til TV BRA.

Jacob fikk jobb på Scandic i Oslo

TV BRA: HELT MED jobber for at utviklingshemmede som ønsker det skal få seg jobb på vanlige arbeidsplasser. Vi har møtt Jacob som har fått seg ny jobb på Scandic Vulkan i Oslo.

Flere nye jobber ved Scandic hotell

TV BRA: Olaug Bollestad gratulerer Kari og Jacob med ny jobb. Hotell Scandic Oslo City og hotell Scandic Vulcan.

Noe å stå opp til

TV BRA: Noe å stå opp til. Elisabeth fikk jobb på Scandic hotell Ørnen.

Inkludringsdugnaden

NRK/HELT MED: Målet er mer enn tusen HELT MED-arbeidsplasser i løpet av 10 år

Første stillingene ved sykehjem

NRK: Fyllingsdalen sykehjem ansetter tre personer med utviklingshemming i HELT MED-stillinger

Scandic etablerer de første stillingene i HELT MED

NRK: De aller første HELT MED-stillingene – fast jobb på Scandic Bergen City.

De første HELT MED-stillingene i Norge

TV2: De første HELT MED-stillingene i Norge

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.