Bli frivillig!

Ønsker du å gjøre en frivillig innsats til glede og nytte for både andre og deg selv? I 2021 startet HELT MED prosjektet «Samhold, tilhørighet og deltakelse. Bygging av stabile sosiale nettverk for personer med utviklingshemming», med støtte fra Stiftelsen Dam.

HELT MED jobber for å bidra til mangfold og inkludering ved å opprette arbeidsplasser for mennesker med utviklingshemming, og prosjektet vil være et supplement til vanlig og etablert sosial aktivitet for målgruppen.

Prosjektet innebærer at HELT MED i samarbeid med frivillige, lokale ildsjeler, skal arrangere sosiale treff for personer med utviklingshemming som har fått jobb gjennom HELT MED. Dette skal være et tilbud i alle kommuner hvor HELT MED har etablert fire eller flere arbeidsplasser, og det skal arrangeres sosiale samlinger fire ganger i året.

Les gjerne mer om HELT MED sitt arbeid her.

Oppgaver som frivillig vil innebære:

  • Planlegging av sosiale aktiviteter basert på deltakernes ønsker. Dette skjer i samarbeid med andre frivillige og frivillighetskoordinatoren.
  • Deltakelse på de sosiale samlingene.

Krav til frivillige i HELT MED:

  • Godt humør og et ønske om å gjøre en innsats for fellesskapet.
  • Kunne fremlegge politiattest.
  • Delta på samlinger du har forpliktet deg til.

Vi søker for øyeblikket frivillige i følgende kommuner:

  • Bergen
  • Bodø
  • Oslo
  • Stavanger
  • Trondheim

Kunne du tenke deg å bli frivillig i HELT MED? Fyll ut skjemaet under, og fortell litt om deg selv og hvorfor du vil bli frivillig hos oss :-) Oppgi også telefonnummer vi kan nå deg på, og i hvilken by du hører til. Da vil vår frivillighetskoordinator kontakte deg i løpet av kort tid. Dersom du har spørsmål om det å være frivillig i HELT MED kan du gjerne kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Navn *
E-postadresse *
Melding *

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.