Skip to main content

Marianne Kreutz

Nestleder, jobbspesialist og koordinator
Kontaktinfo:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf.94197368

Ansvarsområde

Nestleder i HELT MED. Koordinerer jobbskaping, rekruttering og oppfølging for alle som er ansatt ved Oslo-kontoret, Bergen-kontoret og Stavanger-kontoret. Regionansvar for rekruttering, jobbskaping og oppfølging i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. Sertifisert instruktør i Inkluderende jobbdesign, og holder i den forbindelse kurs i regi av NHO Arbeid- og inkludering.

Erfaring og bakgrunn

Hun er utdannet hjelpepleier, og har i tillegg blant annet markedsførings- og ledelsesutdanning ved BI, treningsveiledning ved Norges idrettshøgskole, attføringsutdanning ved Høgskolen i Lillehammer og kultur, fritid og aktiv omsorgsutdanning ved Universitetet i Sørøst-Norge. I sin forrige jobb var hun rådgiver i Oslo kommunes satsing "Flere i tilrettelagt arbeid". Før det var hun fritidskonsulent i Skedsmo kommune. Hun har også vært prosjektkoordinator i Oslo kommune, veileder ved Ilas, nestleder i SATS og distriktssjef ved Merivaara Norge.