Marianne Kreutz

Rådgiver, Oslo kommune / HELT MED
Kontaktinfo:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf 40408285

Ansvarsområde

Marianne er ansatt i Oslo kommune, og har som ansvarsområde å bidra til at det skapes HELT MED-arbeidsplasser i Oslo kommunes virksomheter. Hun har også ansvar for rekruttering og kartleggingssamtaler med potensielle arbeidssøkere til HELT MED-stillinger i Oslo kommune.

Erfaring og bakgrunn

Hun er utdannet hjelpepleier, og har i tillegg blant annet markedsførings- og ledelsesutfdanning ved BI, treningsveiledning ved Norges idrettshøgskole, attføringsutdanning ved Høgskolen i Lillehammer og kultur, fritid og aktiv omsorssutdanning ved Universitetet i Sørøst-Norge. I sin forige jobb var hun fritidskonsulent i Skedsmo kommune. Hun har også vært prosjektkoordinator i Oslo kommune, veileder ved Ilas, nestleder i SATS og distriktssjef ved Merivaara Norge.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.