Fra venstre: Kari Sæthren, Siv Hjertø og Lars Lillejord

Velle utvikling i Tønsberg + HELT MED = sant

HELT MEDs ambisjoner om å kunne gi arbeidsmuligheter for personer med utviklingshemming i hele landet, forutsetter gode samarbeidspartnere i hele landet. Og det får vi. Hele tiden. Nå har tiden kommet for satsing i Tønsberg, og der har vi i dag gjort avtale med Velle utvikling.

Først og fremst skal de stå for oppfølging til arbeidstakerne og deres arbeidsgivere. I HELT MED-ordningen gis det oppfølging gjennom hele yrkeskarieren. Dette er avgjørende for at arbeidsforholdet blir vellykket også over tid. De vil også samarbeide med oss om jobbintervju, rekruttering og jobbskaping.

I første omgang er det ledig to HELT MED-stillinger ved McDonald's i Tønsberg.

Velle Gruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift som gjennom sine datterselskap Velle Utvikling AS og Vellebarnehagene AS tilbyr produkter og tjenester til næringslivet i hele Vestfold i samarbeid med NAV og lokale opplæringsinstitusjoner.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.