Fra venstre: Jarle Eknes (daglig leder i Stiftelsen HELT MED), Viggo Nordby Holtan (Holmestrand Høyre), Kårstein Eidem Løvaas, stortingsrepresentant for Høyre i Vestfold) og Margret Hagerup (stortingsrepresentant for Høyre i Rogaland).

HELT MED til Holmestrand

Viggo Nordby Holtan jobber for Europris Sande, og er aktiv lokalpolitikken. Det gleder oss stort at en av hans fanesaker er å jobbe for at det etableres HELT MED-arbeidsplasser i Holmestrand. Fra før har han fått dette inn i programmet til Holmestrand Høyre, og i dag har vi laget en plan om sammen å kontakte sentrale personen i kommunen for å få dette til. I tillegg har vi hatt spenstig møte med stortingspolitiker Margret Hagerup (H) i arbeids- og sosialkomiteen, om muligheter for stor-satsing i både Vestfold og resten av landet.

Holtans engasjement for arbeidsinkludering går langt tilbake.

-Viggo Nordby Holtan har blitt VTA-plasser sitt ansikt og har fått støtte og satt fokus på dette helt inn på Stortinget, skrev Sande avis 14.11. 2019.

Fra venstre: Jarle Eknes, Viggo Nordby Holtan og Margret HagerupFra venstre: Jarle Eknes, Viggo Nordby Holtan og Margret Hagerup

-Jeg har selv stått utenfor arbeidslivet og vet hvor viktig en jobb er for selvfølelse og selvtilliten. Derfor vil jeg jobbe for å få på plass ordningen «helt med» i den nye kommunen, forteller Viggo Nordby Holtan (H) til Jarlsberg 24.08. 2019. Videre i artikkelen skriver de:

De fleste kjenner til historien om Viggo Nordby Holtan (48) som fikk et nytt liv og en ny tro på seg selv da han fikk varig tilrettelagt arbeid (VTA) gjennom Empus i Sande. I dag jobber han ved Europris og brenner for å hjelpe andre mennesker i samme situasjon. Nå står han på Høyres liste til årets kommunevalg, skrev de den gang.

Fra venstre: Viggo Nordby Holtan og Jarle EknesFra venstre: Viggo Nordby Holtan og Jarle Eknes

Vi i HELT MED gleder oss til veien videre, med samarbeid med Viggo N. Holtan.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o BDO, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.