HELT MED-satsing i LO Vestfold og LO Telemark

HELT MED er svært fornøyd med det tette og gode samarbeidet med LO og flere av deres forbund, og setter stor pris på at LO Vestfold og LO Telemark i forbindelse med fremtidig samlokalisering av LO og de ulike forbundene utreder muligheten for å være en HELT MED-arbeidsgiver.

I et innlegg i avisen Jarlsberg 12. desember signert LO Vestfold og Telemark roses HELT MED for sitt arbeidsinkluderingstiltak. De skriver blant annet:

"I Norge deltar under 100 personer med utviklingshemning i ordinært arbeidsliv. Det er færre enn for 20 år siden. Dagens arbeidsliv legger ikke til rette for mangfold og ulike mennesker. Vi vil gi plass til mennesker med utviklingshemning. Å ikke være en del av arbeidslivet kan gi opplevelse av å være annerledes og mindreverdig. Å være i jobb gjøre at vi kan kjenne at vi er viktige bidragsyter i fellesskapet. Dette gjelder alle, også mennesker med utviklingshemning."

LO fremhever at man i tillegg til ordinære varige tilrettelagte arbeidsplasser og dagsenter bør satse på inkludering i ordinært arbeidsliv.

"Her har HELT MED gått foran og vist vei.", skriver LO Vestfold og Telemark.

"Samfunnet har lave forventninger til yrkesdeltakelse for personer med utviklingshemning. HELT MED! er utviklet av Stiftelsen SOR, blant annet i samarbeid med LO og flere LO-forbund."

Vi som driver HELT MED er svært fornøyd med den sterke forankringen i LO og flere av deres forbund. Det er opprettet et forum som skal bidra til å videreutvikle HELT MED, bestående av fem forbund i LO-familien, supplert med Delta.

"Nå står snart Vestfold og Telemark for tur for HELT MED-prosjektet. LO Vestfold og LO Telemark vil i forbindelse med fremtidig samlokalisering av LO og de ulike forbundene utrede muligheten for å være en HELT MED!-arbeidsgiver. Vi oppfordrer alle bedrifter i Telemark og Vestfold til å vurdere om de kan være med å inkludere mennesker med utviklingshemming i ordinært arbeidsliv."

Takk til LO Vestfold og Telemark. Vi gleder oss til et slikt samarbeid.

 

Jarle Eknes, daglig leder i HELT MED og Stiftelsen SOR

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o BDO, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.