HELT MED i gårdsbarnehage

Første HELT MED-ansettelsen i barnehage på Vestlandet - Myren Gårdsbarnehage og flere skal det bli :-)

Daglig leder Anette Kaland i Myren Gårdsbarnehage trengte en flink kjøkkenmedarbeider, og etter fire uker praksis fikk Hege tilbud om fast ansettelse.

Etter noen år hjemme uten jobb, synest Hege det er kjekt å få komme ut i jobb igjen. Myren Gårdsbarnehage er en flott arbeidsplass og Hege stortrivdes fra første stund.

2019 september gardsbarnehage 4
Anette Kaland og Hege

Myren Gårdsbarnehage åpnet 1. juli 2016, og tilbyr plass til barn i alderen 1 - 6 år. Det er en 5 avdelings barnehage med moderne fasiliteter for barn og ansatte. Barnehagen kan blant annet tilby bibliotek, formingsrom, sanserom, vannlekerom, familierom, pedagogisk kjøkken og et stort fellesrom (amfi).

2019 september gardsbarnehage 2

På gården får alle være med på å ta del i dyrestell som foring, rengjøring, børstning o.l., og oppleve et nært og tett forhold mellom mennesker og dyr i form av kos og prat. Barna blir nærmere kjent med høns, ender, kaniner, sauer og hester.

2019 september gardsbarnehage 3

Gården  grenser til sjøen, og har to nøst i gangavstand som barnehagen benytter. Det gir barna mulighet til å få delta i maritime aktiviteter og opplevelser. De følger livet i fjæra i alle årstidene, og høster mat fra sjøen og spise den.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.