Fra venstre: Mona Connolly, Toril Gogstad og Per Erik Wroldsen

Fønix gir HELT MED-oppfølgingen i Sandefjord

Oppfølgingen i HELT MED er selve bærebjelken i hvorfor HELT MED-jobbene er så vellykket både for arbeidsgiverne og for arbeidstakerne. Derfor er det avgjørende at vi knytter til oss lokale oppfølgere som er skikkelig dyktige i det de gjør. Vi er svært fornøyd med at Fønix inngår samarbeid med oss om å yte oppfølgingen i Sandefjord.

I møte med Toril Gogstad (administrerende direktør), Per Erik Wroldsen (leder for Tangent, VTA-avdelingen i Fønix) og Mona Connolly (oppfølging) ble vi imponert over det de har fått til. Og sammen skal vi bidra til at personer med utviklingshemming får gode jobbmuligheter i ordinært arbeidsliv. I første omgang starter vi opp med to stillinger ved McDonald's i Sandefjord.

Fønix er 100 % eid av Sandefjord kommune, og er en stor aktør som også har virksomheter i Holmestrand, Larvik, Tønsberg og Moss.

De har ca 200 ansatte, som jobber under mottoet "Livsglede under arbeid". De fremhever at de har en grunnleggende tro på at alle mennesker kan delta og lykkes med å skape et liv med mening og tilhørighet, og at arbeid er den viktigste enkeltfaktoren for livskvalitet.

Gjennom verdisettet – raus, fleksibel, kompetent og målrettet – er deres hovedfokus å få mennesker ut i jobb og forhindre at noen faller ut av arbeidslivet.

 

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.