Fra venstre: Sissel Rogne, Peder Hald Palmstrøm, Harald Victor Hove, Ragna Heggstad Ullebøe, Hilde Onarheim

Fikk jobb på Havforskningsinstituttet

Det ble en flott og verdig markering av at Ragna og Peder nå har fått fast jobb på Havforskningsinstituttet.

Sissel Rogne, Peder Hald Palmstrøm og Ragna Heggstad Ullebøe.

Ragna og Peder har blitt ansatt i de første HELT MED-stillingen i statlig sektor i Bergen, (og samtidig nr. 2 og 3 i Norge) De har fått en veldig spennende jobb. Sammen sikrer de frukt hver dag til de ansatte på Havforskningsinstituttet, 50 kg pr. dag. Det betyr at de handler og bærer minst ett tonn frukt i måneden.

Hilde Onarheim og Peder Hald Palmstrøm

Direktør Sissel Rogne innledet med å fortelle at de er veldig fornøyd med å ha fått Ragna og Peder som medarbeidere, og at de gjør en kjempejobb. Hun er også veldig opptatt av at Havforskningsinstituttet skal gå foran, og vise at arbeidsinkludering både er viktig og nyttig.

Ordførerkandidat Hilde Onarheim (H) og byrådslederkandidat Harald Victor Hove (H) understreket viktigheten av målrettet arbeidsinkludering, og hyllet Ragna, Peder, Havforskningsinstituttet og HELT MED. De var også tydelig på at de skulle jobbe veldig aktivt for å få etablert mange stillinger i Bergen kommune, i alle fall dersom de kommer i posisjon etter valget.

Hilde Onarheim og Ragna Heggstad Ullebøe.

Også HELT MED gratulerte Ragna og Peder med jobben, og forsikret også at både de og arbeidsgiver skal få oppfølging så lenge de har behov for det. HELT MED ga også stor honnør til Havforskningsinstituttet for måten de har tilrettelagt jobbene, og hvordan de har bidratt til reell inkludering for Ragna og Peder.

Langbord.

TV Bra var også på plass, og gjorde som vanlig en utmerket journalistisk jobb.

Fra venstre: Alma Irene Valle Alfheim , Peder Hald Palmstrøm, Ragna Heggstad Ullebøe, Kathrin Gerdevik (Seksjonsleder Administrative funksjoner/fadder)Fra venstre: Alma Irene Valle Alfheim , Peder Hald Palmstrøm, Ragna Heggstad Ullebøe, Kathrin Gerdevik (Seksjonsleder Administrative funksjoner/fadder)

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.