Fikk drømmejobben

William er den første som får fast jobb på McDonald’s gjennom HELT MED-ordningen. Vi gratulerer William med jobben, og McDonald’s med å ha fått en så dyktig arbeidstaker med på laget.

I oktober annonserte daglig leder Marius Kyte Alfheim at McDonald’s Rådalen ville inngå et samarbeid med prosjektet HELT MED, som jobber for å inkludere personer med utviklingshemning i arbeidslivet. McDonald’s Rådalen søkte 1-2 medarbeidere som kunne jobbe fra 60-100 prosent i en stilling som restaurantmedarbeider.

Samarbeidet med HELT MED og utlysning av stilling for utviklingshemmede er en del av arbeidet McDonald’s gjør for mangfold og inkluderende arbeidsliv og Alfheim har stor tro på at tiltaket vil styrke samholdet og bedre arbeidsmiljøet i restauranten.

Nå er rekrutteringsprosessen over og en ny ansatt er klar for sin første arbeidsdag som fast ansatt.

– Vi er glade for å offisielt være i gang med samarbeidet med HELT MED og er veldig fornøyde med resultatet av rekrutteringen. William Tjore har vist stor motivasjon og engasjement for arbeidsoppgavene og vi er sikre på at han blir en berikelse til teamet vårt i Rådalen, sier Marius Kyte Alfheim, Daglig leder for McDonald’s i Rådalen.

McDonald’s Norge er fornøyd med å være i gang med samarbeidet i Bergen.

– I McDonald’s har vi alltid jobber systematisk med mangfold og HELT MED har et verdigrunnlag om arbeidsinkludering som er helt i tråd med vårt eget. Derfor har vi som mål at arbeidet som nå gjøres her i Bergen og på to restauranter i Oslo og Asker, er starten på et langsiktig samarbeid og der enda flere av våre restauranter skal være med. Vi er overbevist om at dette er et samarbeid som gagner alle parter, og vi er veldig glade for at Marius og teamet i Rådalen nå er i gang, sier Reidar Kleven, HR-direktør i McDonald’s.

HELT MED er svært begeistret over samarbeidet med McDonald’s.

– McDonald’s har imponert oss stort med sitt gode engasjement og kultur for samhold og inkludering. Vi bidrar kun til HELT MED-jobber på arbeidsplasser med godt arbeidsmiljø og gode forutsetninger for å lykkes. Det å være en del av HELT MED-ordninger er i praksis et kvalitetsstempel for virksomheten.

Artikler om William

Fanaposten: Det er godt å ha noe å stå opp til om morgenen

BA (Bergensavisen): William (21) fikk drømmejobben (bak betalingsmur)

McDonald’s

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 71 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,9 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 3 100 medarbeidere, og er i 2018 kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Vi har også mottatt hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

HELT MED

I HELT MED jobber vi for å inkludere personer med utviklingshemning i arbeidslivet. Det å ha jobb er viktig for at vi mennesker skal føle at vi er til nytte og oppleve at vi både er selvstendige og en del av et fellesskap.

Vi inngår avtaler med butikkjeder, hotellkjeder, café- og restaurantkjeder, direktorat, departement og kommuner om å opprette arbeidsplasser og avklare arbeidsoppgaver som er spesielt egnet for målgruppen. Arbeidsoppgavene og -avtalene utvikles i tett samarbeid med arbeidsgivere og fagforeninger.

Det er stiftelsen SOR som står bak prosjektet HELT MED.

Fra venstre: Marius Kyte Alfheim (daglig leder), William (nyansatt hos McDonald’s) og Idun Bortne (fylkesleder for Venstre). Foto: Jarle EknesFra venstre: Marius Kyte Alfheim (daglig leder), William (nyansatt hos McDonald’s) og Idun Bortne (fylkesleder for Venstre). Foto: Jarle Eknes

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.