Fra venstre: Lisbet Røsok Maloku (styrer i Borgenveien barnehage), Elisabet Askjer Nordahl (jobbspesialist, Sens / HELT MED), Asha (assistent, Borgenveien Barnehage), Helle D. Gjetrang (direktør Diakohjemmet Omsorg). Alle foto: Lina Nordlie, Diakonhjemmet Stiftelse.

Diakonhjemmet først ut med HELT MED-arbeidsplass i barnehage

Asha er den første som har fått jobb i barnehage gjennom HELT MED. Hun har nå fast jobb ved Borgenveien barnehage, som drives av Diakonhjemmet Omsorg. I første samtale HELT MED hadde med Asha var hun klar på at hun ønsket å jobbe med barn, og hun opplever dette som drømmejobben. Hun har ønsker om å studere og lære mer om barn, og da er Diakonhjemmet et godt og riktig sted å jobbe.

HELT MED er svært fornøyd med samarbeidet med Diakonhjemmet Omsorg, som har gjort et veldig grundig forarbeid før ansettelsen. Diakonhjemmet er en organisasjon som er genuint opptatt av arbeidsinkludering, og vet hva som skal til for at dette skal bli vellykket.

diakonhjemmet foerst ut med 02

Det har også vært et flott samarbeid med Oslo kollega, som har resultert i denne meget vellykkede ansettelsen.

Borgenveien barnehage er en del av Diakonhjemmet Omsorg. Barnehagen er en bedriftsbarnehage for Diakonhjemmets ansatte og studenter, men tar også inn barn fra nærmiljøet.

Barnehagen ligger i en gammel eplehage, rett ved Diakonhjemmet, i et stille og rolig område med fine grøntarealer og egen kjøkkenhage. Barnehagen har et sterkt fagmiljø, og brukes som praksisbarnehage for barnehagelærerstudenter for Oslomet.

Asha jobber i småbarnavdelingen Tyrihans.

Lisbet Maloku, styrer i Borgenveien barnehage, holder tale for Asha.Lisbet Maloku, styrer i Borgenveien barnehage, holder tale for Asha.

diakonhjemmet foerst ut med 04

Daglig leder i HELT MED, Jarle Eknes, gratulerer Asha med fast jobb, og er imponert over innsatsen hennes for barna.Daglig leder i HELT MED, Jarle Eknes, gratulerer Asha med fast jobb, og er imponert over innsatsen hennes for barna.

På en slik gledens dag er det mange som skal takkes. Blant annet Mette Lindgren, som er Ashas fadder i barnehagen. I alle jobber som har kommet i stand gjennom HELT MED-ordningen ser vi at det å ha en god og tilstedeværende fadder er avgjørende for suksess. Takk til Lisbet Maloku (styrer for barnehagen), og Astrid Bakkemoen (avdelingsleder Borgenveien barnehage). Takk til direktør Helle Dorthea Gjetrang i Diakonhjemmet omsorg, som tok initiativ til å samarbeide med HELT MED om arbeidsinkludering.

I midten: Helle Dorthea Gjetrang, direktør i Diakonhjemmet Omsorg, holder tale for Asha.I midten: Helle Dorthea Gjetrang, direktør i Diakonhjemmet Omsorg, holder tale for Asha.

Diakonhjemmet Omsorg er så fornøyd med ansettelsen og samarbeidet med HELT MED at de over sommeren er klar for å ansette flere gjennom HELT MED-ordningen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Les mer om Borgenveien barnehage

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o BDO, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.