Skip to main content
Foto: Peter Dannevig HELT MED

"Det handler om hverdagen"

«Vi trenger deg Leon, du er viktig for oss! Den jobben du gjør betyr mye for oss på kontoret og for andre du møter i jobben din»

«Du liker virkelig å hjelpe andre mennesker Leon, denne jobben kler deg så godt»

Gode ord sitter løst når AssisterMeg markerer at Leon har fått fast jobb gjennom Helt Med. Vi er nesten 50 personer som får lytte til engasjerte taler fra ledelsen og fadder i AssisterMeg, nesteleder Marianne og jobbspesialist Peter fra Helt Med. Moren til Leon og Leon selv holder også sine taler. Underveis tørkes det en og annen tåre i forsamlingen.

Dette er en gledens dag og vi feirer med en stor marsipankake hvor det står AssisterMeg og HELT MED.

 

Leon 4«Det handler om hverdagen, om å ta på seg skoene, gå ut døra og dra på jobb. Det gjelder jo oss alle, det er viktig å ha en jobb å dra til» Leon får en tale og overrekt sin arbeidsskjorte med tittel "Kontorvert" fra daglig leder i AssisterMeg, Bjørn Erik. Foto: Peter Dannevig HELT MED

Det er en nydelig vårdag med sol ute og det er som alltid godt å komme inn døra hos AssisterMeg.

Leon er kledd i en vakker festdrakt fra Skottland med kilt og får mange komplimenter fra sine kolleger. Han tar imot alle gode ord med fattethet og ro, og deler rundhåndet ut komplimenter tilbake.

Leon 1Leon får velkomstgave og klem av sin fadder i AssisterMeg, Anne Gro. Foto: Peter Dannevig: HELT MED

 

Det var ingen selvfølge at Leon skulle få jobb hos AssisterMeg, på tross av et sterkt ønske om dette fra både arbeidsgiver og Leon selv. Det har tatt nesten ett år siden Leon og mor begynte prosessen og tok kontakt med Lier kommune om å inngå avtale med Helt Med. Utholdenheten og engasjementet må ha gjort inntrykk for tidligere i våres kom den gode nyheten at Lier kommune inngår samarbeid med Helt Med. Leon er første arbeidstaker gjennom Helt Med i Lier kommune og vi håper det vil bli muligheter for mange flere i tiden som kommer.

 

Leon 3Leon holder sin tale og forteller litt om hva han har gjort tidligere og hva denne jobben betyr for han. Foto: Peter Dannevig HELT MED

 

AssisterMeg har stått klare og heiet på prosessen hele veien. Det er en imøtekommende og engasjert kollegagruppe som har tatt Leon imot med åpne armer. Og de får en pliktoppfyllende, vennlig og kunnskapsrik arbeidstaker som kontorvert og kollega. Helt Med ønsker Leon og AssisterMeg til lykke med ansettelsen og vi ser frem til et godt samarbeid fremover.

 Leon 2Marianne, nestleder i HELT MED, holder sin tale hvor hun forteller om HELT MED og berømmer Leon og mor for sin tålmodighet, og AssisterMeg for godt samarbeid. Foto: Peter Dannevig HELT MED