Fra venstre: Ellen Ravnå (hotelldirektør Scandic Victoria), Fredrik Engebrektsen (nyansatt på Scandic Victoria), Margret Hagerup (stortingsrepresentant for Høyre, medlem i arbeids- og sosialkomiteen), Jarle Eknes (daglig leder i HELT MED) og Elisabet Askjer Nordahl (jobbspesialist fra SENS, som gir oppfølging i HELT MED-ordningen).

Ansettelse nr 50 i HELT MED-ordningen - på Scandic Victoria i Oslo

Nå har 50 personer med utviklingshemming fått arbeidskontrakt og fast jobb gjennom HELT MED-ordningen. Da Fredrik Engebrektsen kom på jobb, visste han at stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) skulle komme på besøk, og at vi skulle lage en reportasje om arbeidspraksisen han har på Scandic Victoria i Oslo.

Det han ikke visste var at Scandic hadde bestemt seg for å ansette ham og gi ham kontrakt samme dag. Dermed ble dette en ekstra hyggelig dag for Fredrik og alle oss som var til stede. Og ikke minst; Fredrik ble nr 50.

Scandic etablerte i sin tid også de første arbeidsplassene i HELT MED-ordningen, og inkludert Fredriks ferske ansettelse har de gitt fast jobb til 23 personer med utviklingshemming i samarbeid med oss. Og det stopper på ingen måte der; Scandic har ambisjoner om mange flere ansettelser. Om kort tid ansettes det flere i Trondheim.
Fredrik Engebrektsen forteller stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) om hvilke arbeidsoppgaver han utfører, hvordan det var å stå utenfor arbeidslivet og hvor mye det har betydd for ham å få denne muligheten av Scandic.

Fredrik Engebrektsen forteller stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) om hvilke arbeidsoppgaver han utfører, hvordan det var å stå utenfor arbeidslivet og hvor mye det har betydd for ham å få denne muligheten av Scandic.Fredrik Engebrektsen forteller stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) om hvilke arbeidsoppgaver han utfører, hvordan det var å stå utenfor arbeidslivet og hvor mye det har betydd for ham å få denne muligheten av Scandic.

Margret Hagerup (H) har vist et fantastisk engasjement for arbeidsinkludering gjennom HELT MED, og har pratet med mange av dem som har fått jobb i ordinært arbeidsliv på denne måten. Med politikernes hjelp kan vi få til en kraftig utvidelse i hele landet, med mer enn 1.000 arbeidsplasser i privat og offentlig sektor innen 2027.

Ellen Ravnå, Fredrik Engebrektsen, Margret Hagerup.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonsnummer
924 358 092