Ine Grace Sudbø Sivertsen fra Hjellestad i Bergen, vant førsteprisen i HELT MED sin påskequiz.

Aktive permitterte i HELT MED

Også mange av de som har fått jobb gjennom HELT MED-ordninger er for tiden permittert. Men den gode oppfølgingen som HELT MED er kjent for, fortsetter også for de permitterte. Blant annet ble de utfordret med påskequiz.

Hele landet har vært og er i en krevende situasjon, og mange er permittert fra sine jobber. Over 60% av arbeidstakerne ansatt gjennom HELT MED er for tiden permittert fra sine jobber. HELT MED følger opp arbeidstakere i arbeid, men også de som er permittert blir fulgt opp. Det blir fort mye hjemmetid og lavt aktivitetsnivå for mange.

Alle permitterte har hatt faste møter via videolink minst en gang i uken. Vi laget også en liten påskequiz spesielt for de som var permittert. De fikk hele påsken på å løse oppgaver innenfor ulike områder/kategorier. Det ble gitt poeng, og minst en vinner skulle kåres. Alle hjelpemidler var lov.

Det var spørsmål om Corona viruset (der alle hadde alt rett) og noen litt vanskelig spørsmål om HELT MED. I tillegg var det spørsmål fra dyreverden og verden ellers, om påsken og noen fleip eller fakta spørsmål. HELT MED holder på å lage et elektronisk opplæringsprogram om Arbeidslivets spilleregler. Dette ønsker vi etter hvert å tilby alle de som har fått jobb gjennom HELT MED. Gjennom påskequizen fikk de en smakebit på noe av det som kommer.

2020 april paske 02

Det ble premiering og en liten påskehilsen til alle som deltok.

1.plass: Ine Grace Sudbø Sivertsen, Hjellestad/Bergen

2.plass Johannes Tveitnes, Jørpeland

3.plass Elisabet Dale Larsen, Mathopen/Bergen

3.plass Anders Røed, Bodø

3.plass Jessica Paola Voss Aspaas, Oslo

4.plass Alle deltakerne

 Johannes kom på en meget sterk andreplass, og er forøvrig allerede klar for 17. mai-feiring. Bildet er tatt i forbindelse med møte i 17. mai komite. Johannes kom på en meget sterk andreplass, og er forøvrig allerede klar for 17. mai-feiring. Bildet er tatt i forbindelse med møte i 17. mai komite.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.