Linn Løvlie Slette

Koordinator UngJobb
Kontaktinfo:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf 41 85 73 91

Ansvarsområde

Linn koordinerer HELT MED sin nysatsning HELT MED UngJobb der målet er å skape en god overgang fra videregående skole til ordinært arbeidsliv for elever med utviklingshemming.

Erfaring og bakgrunn

Linn Løvlie Slette er rådgiver i Stiftelsen SOR og koordinator i HELT MED. Hun er utdannet vernepleier ved Høgskulen på Vestlandet, og er brennende engasjert i vernepleierfaget. Hun har jobbet som miljøarbeider i Nord-Aurdal kommune, samt i Ecura bo og habilitering (tidligere mjøsen bo og habilitering), og som miljøterapeut i Vang kommune. I tillegg har hun jobbet som brukerstyrt personlig assistent for Torstein Lerhol. Linn koordinerer HELT MED sin nysatsning HELT MED UngJobb der målet er å skape en god overgang fra videregående skole til ordinært arbeidsliv for elever med utviklingshemming.

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.