Møtevert

HELT MED lyser på vegne av Bergen kommune ut stilling som møtevert ved Fyllingsdalen sykehjem. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Fyllingsdalen, Bergen
 • Arbeidsgiver
  Bergen kommune, Fyllingsdalen sykehjem
 • Stillingstittel
  Møtevert
 • Frist
  Kontakt HELT MED
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

4264

Om stillingen

I Bergen kommune det ledig stillinger som møtevert ved Fyllingsdalen sykehjem. 

Her er eksempler på arbeidsoppgaver du kan få. Vi finner ut etter hvert hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring: 

 • Rydde og holde orden på møterom
 •  Lage kaffe/te
 • Enkel bevertning
 • Forberede møterom
 • Litt enkelt innkjøp

Fyllingsdalen sykehjem lyser ut to stillinger, møtevert og kantinemedarbeider. Begge stillingene er tilknyttet kantinen/kjøkkenet og oppgavene vil fordeles mellom disse to stillingene. 

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må kunne jobbe litt selvstendig

STILLINGSSTØRRELSE

Det er ledig en 100% stillinger. Stillingen utformes og tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske. 

Arbeidstid fra kl.0800-1500/1530. Arbeidsgiver er fleksibel ift stillingsstørrelse og arbeidstid.

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

OM ARBEIDSGIVER

Fyllingsdalen sykehjem er et moderne sykehjem med 129 plasser. Sykehjemmet er et korttidsykehjem, demenssenter og kompetansesenter for demens i Bergen kommune.

Kortidssykehjemmet har 96 plasser i tre avdelinger. Avdelingene har korttidsplasser for rehabilitering, akuttopphold, palliativ pleie og somatikk. Sykehjemmet har god legedekning.  Avdelingene har balkong og tilgang til hage fra andre etasje.

I sykehjemmets korttidsavdeling ligger Margotstova. Stuen brukes av hele sykehjemmet, blant annet til kurs, foredrag, konserter og andre aktiviteter.

Demenssenteret har 33 byomfattende spesialplasser fordelt på to avdelinger. Demenssenteret har bogruppe for yngre personer med demens og forsterket skjermete boenheter med egne sansehager.

Kompetansesenter for demens i Bergen kommune er en ressursbase for kommunens ansatte, pasienter, pårørende og innbyggere uten tjenester. Kompetansesenter for demens består av rådgivere, Lynghaug aktivitetssenter for yngre personer med demens, musikkterapeuter for sykehjem og Hukommelsesteam for hjemmeboende.

Fyllingsdalen sykehjem har eget kjøkken som lager varm middag hver dag. Det er tilbud om frisør og fotterapeut og stillerom for meditasjon og religiøse seremonier. Aktivitets- og frivillighetskoordinatorer har ansvar for aktiviteter og arrangementer. 

Fyllingsdalen sykehjem ligger ved Lynghaugparken. Besøksadresse er Dag Hammarskjølds vei 98, 5144 Fyllingsdalen. Det er parkering i garasje som er åpen 0600-2200. Buss nr. 12 fra Bergen sentrum stopper like ved sykehjemmet.

Bergen kommune er stolt over å ha inngått avtale med HELT MED om etablering av arbeidsplasser for personer med utviklingshemming.

Kontaktinfo

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Ørjan Hinna (HELT MED)

tlf 97 17 24 60

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

Fyllingsdalen sykehjem

Dag Hammarskjolds vei 98

5144 Fyllingsdalen

 Nettside

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.