Det er ledig to stillinger som frokostverter hos Engø Gård Hotel og Restaurant på Tjøme.
Her er eksempler på arbeidsoppgaver du kan få. Vi finner ut etter hvert arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring:
- Ønske våre gjester god morgen
- Steke pannekaker og egg
- Hjelpe til i oppvasken
- Hjelpe til med å sette opp og ta ned frokostbuffet
- Enkle kokkeoppgaver
KVALIFIKASJONSKRAV
- Du må være motivert for jobben
- Du må møte i tide
- Du må være god til å lytte
- Du må være flink til å holde orden
- Du må kunne jobbe litt selvstendig
Det går busser til Tjøme sentrum fra Tønsberg og Nøtterøy og det er mange parkeringsplasser på Engø.
STILLINGSSTØRRELSE
Det er ledig to 50-80% stillinger. Stillingsstørrelse tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske.
Arbeidstiden vil være morgen/formiddag alle ukedagene (mandag til søndag) og deles mellom de to stillingene.
Oppstart mars/april 2022.
LØNN
Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).
Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.
Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.
OM ARBEIDSGIVER
Engø Gård Hotel & Restaurant er et hotell og en restaurant på Tjøme i Færder kommune i Vestfold.
Engø Gård, en godt bevart idyll der minnene fra historien som gir stedet sjel, lever videre. Engø Gård er en opplevelse for alle sansene, fra natur til arkitektur, og kjøkkenet serverer fantastiske retter med fokus på lokale produkter.
Hotellet har totalt 110 sengeplasser fordelt på 49 rom i 9 sjarmerende bygninger. I hovedrestauranten er det plass til 100 gjester.
Engø Gård – Ditt fristed – Hele Året – En drøy time fra Oslo.
Engø Gård Hotel og Restaurant er stolt over å ha inngått avtale med HELT MED om etablering av arbeidsplasser for personer med utvikligshemming.