Beboerkontakt

HELT MED lyser på vegne av Trondheim kommune ut stilling som beboerkontakt ved Ranheim Helse- og velferdssenter. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Trondheim, Ranheim
 • Arbeidsgiver
  Ranheim Helse- og velferdssenter, Trondheim
 • Stillingstittel
  Beboerkontakt
 • Frist
  30.08.2020
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

103

Om stillingen

I Trondheim kommune, Ranheim Helse- og velferdssenter, er det ledig stilling som Beboerkontakt.

Eksempler på aktuelle arbeidsoppgaver:

 • Kjøkkenoppgaver: tørke av bord, sette inn i og ta ut av oppvaskmaskin, lage i stand til ulike måltider, dekke på og rydde av bord
 • Renholdsoppgaver: tørke støv på avdelingen og rommene, støvsuge, vanne blomster, ordne senger, rydde og brette tøy, rydde på plass klær, kjøre tøytraller
 • Beboerkontakt: hjelpe til under måltid, gå tur med beboere, snakke med beboere, lese for eller lese sammen med beboere, følge beboere til og fra aktiviteter
 • Vedlikeholdsoppgaver: tømme søppel, koste og rydde inne og ute, enkel hagearbeid, hente og bringe post, rengjøre rullestoler og andre gå-hjelpemidler

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må ha god personlig hygiene

STILLINGSSTØRRELSE

Det er ledig 100 % stilling. Stillingsstørrelse tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske.

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

OM ARBEIDSGIVEREN

Ranheim helse- og velferdssenter ligger i flotte omgivelser med Trondheimsfjorden og fjæresteinene i umiddelbar nærhet. Her er mange flotte turområder, med eller uten rullestol.

Helse- og velferdssenteret er delt i to og består av et moderne sykehjem med 24 flotte rom fordelt over to etasjer med fellesstue i hver etasje. I tillegg er det 16 tilrettelagte leiligheter i tre ulike bygg. Det er også egen sansehage.

Helse- og velferdssenteret er tilknyttet Fagnettverket Huntington og skal bidra til å forbedre omsorgstilbudet for personermed Huntington sykdom og deres familier.

Trondheim kommune sine verdier: Åpen – kompetent – modig

Trondheim kommune er stolt over å ha inngått avtale med HELT MED om etablering av arbeidsplasser for personer med utviklingshemming.

Ranheim

Kontaktinfo

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Ørjan Hinna (HELT MED) tlf 97 17 24 60

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

Ranheim Helse- og velferdssenter

Ranheimsvegen 177

7055 Ranheim

Nettside

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonsnummer
924 358 092