Beboerkontakt

HELT MED lyser på vegne av Kristiansand kommune ut stilling som beboerkontakt ved Bispegra omsorgssenter. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Kristiansand
 • Arbeidsgiver
  Kristiansand kommune, Bispegra omsorgssenter
 • Stillingstittel
  Beboerkontakt
 • Frist
  Søknadsfristen er gått ut. Kontakt HELT MED.
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

74

Om stillingen

I Kristiansand kommune ved Bispegra omsorgssenter er det ledig stilling som beboerkontakt. 

Eksempel på arbeidsoppgaver:

 • Kjøkkenoppgaver: Lage frokost og lunsj, koke kaffe/te, ta inn og ut av oppvaskmaskin, dekke på og ta av bordet, være selskap rundt bordet under måltidene
 • Renholdsoppgaver: Tørke støv, fylle på med lintøy i skapene på beboerrom og på tøylager, transportere søppel og papp til søppelrom, vaske over benker og bord på felles stue og kjøkken, vanne planter i fellesarealene, rydde og brette tøy på vaskerom
 • Aktiviteter med beboerne: Være tilstede i fellesarealet for å snakke med beboere og spille spill, hjelpe til under måltid,være følge til kulturelle arrangement i foajeen, følge til/fra frisør og fotpleier i 1 etasje, trille-/gåturer rund på huset eller ute i hagen
 • Vedlikeholdsoppgaver: tømme søppel, hente post i posthyllen 1 etasje, ukentlig rengjøring av hjelpemidler som beboerne bruker

Du vil få god oppfølging og opplæring. Så finner vi etter hvert ut hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. 

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må ha god personlig hygiene

STILLINGSSTØRRELSE

Det er ledig 100 % stilling i 2.etasje på omsorgssenteret. Stillingsstørrelse tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske. 

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

OM ARBEIDSGIVER

Bispegra omsorgssenter har 64 langtidsplasser fordelt på tre avdelinger over to etasjer. Første etasje har fire grupper som er tilrettelagt for demente. Andre etasje har tre grupper for langtidsbeboere og en gruppe for erhvervet hjerneskade. 

Omsorgssenteret har hyggelige fellesareal og terrasser i forbindelse med hver grupper. Det moderne og lyse inngangspartiet blir brukt for ulike kulturelle aktiviteter. 

Omsorgssenteret ble bygget i 2004 og ligger fint og fredelig til på Kongsgård. 

Visjon til Kristiansand kommune: “Sterkere sammen”

Kristiansand kommune og Bispegra omsorgssenter er stolt over å ha inngått avtale med HELM TED om etablering av arbeidsplasser for personer med utvikligshemming. 

bispegra

Kontaktinfo

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Ørjan Hinna (HELT MED)

tlf 97 17 24 60

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

Bispegra omsorgssenter 

Bispegra 45

4632 Kristiansand S

Nettside

 

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonsnummer
924 358 092