HELT MED-stilling nr 150

Jeanette (35) har lett utviklingshemming og ADHD. Hun fikk HELT MED-jobb nr 150, og nå skal hun selv jobbe for personer med ulike funksjonsnedsettelser, skriver Jærbladet. Hun har fått fast jobb ved Lynghagen i Klepp kommune på Jæren. Lynghagen er et bofellesskap for eldre mennesker med funksjonsnedsettelser.

 150 4

Dette ble markert med blomster og kaker på kommunehuset.

Ordfører Sigmund Rolfsen, Wendy Karin Finnerud, kommunalsjef for Helse- og velferd, og Torild Lende Fjermestad, kommunedirektør var blant dem som møtte opp. Det gjorde også Tom Tvedt, forbundsleder i Norsk forbund for utviklingshemmede. 

Arbeidsoppgavene består blant annet av å lage mat sammen med kollegene, gå turer med beboerne, delta på trimsamling og motivere de som bor der til å være aktive.

150 IMG 1328

Helt sentralt i HELT MED-ordningen er oppfølging fra jobbspesialist som gir oppfølging både til arbeidsgiver og arbeidstaker. I denne delen av Rogaland er det Hanne Kluge ved Fretex Pluss som står for den gode oppfølgingen.

150 IMG 1325

Jeanette oppsummerer betydningen av jobbspesialistenes rolle på en klar og elegant måte:

-- Det å ha en jobbspesialist som følger meg opp gjør at utfordringene blir løst lenge før de blir et problem. Det gjør at jeg er tryggere på jobb og har gode dager. Jeg føler meg velkommen på Lynghagen, og kollegene er snille og gir mange gode tilbakemeldinger.Det er heller ikke vanskelig å be om hjelp når jeg lurer på noe. Her får jeg utnyttet ressursene mine, sier hun til Jærbladet.

150 2

Les artikkelen i Jærbladet (bak betalingsmur)

150 IMG 1331

150 IMG 1339

150 3

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.