Inkluderingsprisen

HELT MED inkluderingsprisen deles ut til en person eller en gruppe som i særlig grad har bidratt til at personer med utviklingshemming ansettes i ordinært arbeidsliv. Det kan for eksempel være arbeidsgivere som selv ansetter personer med utviklingshemming eller inspirerer andre arbeidsgivere til denne type inkludering. Videre kan det være personer eller grupper som gjennom å jobbe for gode rammevilkår legger til rette for at utviklingshemmede kommer seg i jobb. Også arbeidstakere med utviklingshemming, deres faddere/kolleger på arbeidsplassen samt jobbspesialister som bidrar til de vellykkede arbeidsforholdene kan være kandidater for å motta inkluderingsprisen.


HELT MED inkluderingsprisen 2020 til Asbjørn Strømmen

 

HELT MED-prisen 2020 går til Asbjørn Strømmen i Trondheim kommune. Intetanende om prisen som skulle deles ut, deltok han på et møte hvor han med stor glød og entusiasme nok en gang tar til orde for å utvide antalle arbeidsplasser for personer med utviklingshemming gjennom HELT MED ordningen. Jann Aasbak, organisasjonssjef i HELT MED, hadde gleden av å dele ut prisen.

 

HELT MED handler om å gi muligheter i det ordinære arbeidslivet for mennesker med utviklingshemming. Dette er en målgruppe som i svært liten grad har blitt inkludert i arbeidslivet. Asbjørn Strømmen må sies å være en særdeles verdig vinner av prisen, sa Aasbak.

Han har fra første dag engasjert seg sterkt i dette, og vært en viktig samarbeidspartner og ambassadør for HELT MED. Gjennom sin entusiasme og sitt engasjement har han, først som rådgiver i rådmannens stab og deretter som enhetsleder, fått med seg andre ledere og hele kommunen i en storsatsing på stillinger gjennom HELT MED i kommunen. Resultatet av dette er at Trondheim kommune i dag framstår som en foregangskommune på dette feltet.


Asbjørn Strømmen er en person som bryr seg, som tar den enkelte på alvor, og vil den enkeltes beste. Han har et sterkt løsningsfokus, og er opptatt av at ansatte gjennom HELT MED skal bli inkludert på arbeidsplassen. Det er også viktig å stille krav til alle som ansettes gjennom HELT MED, krav som knyttes til den jobben de er satt til å utføre. Samtidig som Asbjørn Strømmen er tydelig på hvilke forventninger en har, så ser han muligheter hos alle og tilpasser oppgavene i forhold til forutsetningene.

Vi gratulerer Asbjørn Strømmen med prisen, og ser fram til et videre samarbeid!

Det er tredje gang prisen deles ut.

Vinnere av HELT MED-inkluderingsprisen:

2020: Asbjørn Strømmen, enhetsleder Trondheim kommune

2019: Margret Hagerup, Stortingspolitiker

2018: Svein Aksnes, kongressjef på Scandic Bergen City

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.