Inkluderingsprisen

HELT MED inkluderingsprisen deles ut til en person eller en gruppe som i særlig grad har bidratt til at personer med utviklingshemming ansettes i ordinært arbeidsliv. Det kan for eksempel være arbeidsgivere som selv ansetter personer med utviklingshemming eller inspirerer andre arbeidsgivere til denne type inkludering. Videre kan det være personer eller grupper som gjennom å jobbe for gode rammevilkår legger til rette for at utviklingshemmede kommer seg i jobb. Også arbeidstakere med utviklingshemming, deres faddere/kolleger på arbeidsplassen samt jobbspesialister som bidrar til de vellykkede arbeidsforholdene kan være kandidater for å motta inkluderingsprisen.

HELT MEDs inkluderingspris 2019 til Margret Hagerup

HELT MEDs inkluderingspris er tildelt stortingsrepresentant Margret Hagerup, Rogaland (H). Hun får prisen for sitt store og vedvarende engasjement for at personer med utviklingshemming skal få muligheter til å jobbe i ordinært arbeidsliv.

I begrunnelsen heter det blant annet: «Årets prisvinner har ikke bare vist gode holdninger, hun har også vist gode handlinger. Hun har vist handlekraft, og har jobbet aktivt for å bevilge midler som kan gi fortsatt vekst til denne typen arbeidsinkludering. Prisvinner ønsker å få til en modernisering som gjør at flere kan komme ut i ordinært arbeidsliv og få den tilretteleggingen og oppfølgingen som gjør at alle kan lykkes i arbeidslivet.»

Margret Hagerup har, fra første stund, vært en ekstra dedikert og begeistret HELT MED-entusiast. Hun er sterkt engasjert i og opptatt av inkludering, hun har besøkt HELT MED-arbeidsplasser og hun har gjort en betydelig politisk innsats som vi setter stor pris på. Vår felles oppgave er å skape et mer inkluderende, mer mangfoldig og mer likestilt samfunn, sa styreleder i Stiftelsen SOR, Karl Haakon Sævold, da han delte ut prisen.

Prisen ble delt ut på Stortinget. Det er andre gang prisen deles ut.

Vinnere av HELT MED-inkluderingsprisen:

2019: Margret Hagerup, Stortingspolitiker

2018: Svein Aksnes, kongressjef på Scandic Bergen City

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonsnummer
924 358 092